Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] Gdzie expić ?

jakislogiek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam , a więc dziś nabiłem range , i mogę kupić speca ale muszę mieć 15k GP , i tutaj mam do was pytanie jak szybko zarobić , mam x10 100% GP , jaki typ grać ? co i jak ?

regey.png

Daj tego Minusa ---

Gość MaxAnnihilator
Opublikowano

Tego najnowszego FT.

Szybki exp i duży.

Kup z 2 MG (plecak) i jedziesz całymi dniami.

+ Możesz też poszukać roomów na Blacku.

btw.prefix ;/

Opublikowano

Graj na nowym FT na Platku z exp i gp passami, tam z ogarniętym teamem gra zajmuje jakieś 8 min, a jak nie masz dostępu do Platinum, do idź na Victora, ale tam gra się głównie SnD. Jak nie będzie ci za bardzo iść na tym FT, to możesz pograć QR, najlepiej z kolegami, wtedy jest najszybciej, ale nie expi się tam tak dobrze jak na tym nowym FT.

Opublikowano

Moje propozycje:

- nowy fireteam

- w ostateczności zwykły FT..

- QR

Jak masz troche kasy to kup plecak, LAW'a jakiś karabinek z dużą ilością naboi, polecam zebrać team bo przez jakiegoś randoma moższ stracić te 10 sztuk GP.. (to się tyczy QR)

@Topic

Czemu w topicu sie pytasz "Gdzie expić" a w treści tematu piszesz o zdobywaniu kasy? o.0

Przecież to dwie inne rzeczy :D

Opublikowano

Jeśli chcesz dużo GP to graj to co mówią powyżej lub też możesz grać Bombing Runa lub Hired Guns, ale te gry są czasochłonne. Grasz w nie około 30 min i masz około 3k GP

Bywalec
Opublikowano

No to tak:

Wariant 1.

Spec + minigun + medykit + szybka broń (smg) + Nemexis HQ

Wariant 2.

Spec + M32 + Hornety + miny + broń z dużą liczbą naboi (p90 tr / viper p90 tr) + QR

Wariant 3.

Spec + miotacz ognia + medyki/aidy + Cabin Fever + mocna i celna broń (AK, M416, F2000 itd)

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Opublikowano

Dobry skład i w 10 minut możesz mieć 400 gp + 1000 exp na Nemiexis HQ :)

A tutaj fajne triki na tej mapie

http://www.mpcforum.pl/topic/581216-bug-nemexis-hq-przydatny-trik/

76561198090890807.png

Bywalec
Opublikowano

Szkoda że nie masz 100% exp + 200% exp

Ja mam jeszcze ~100 i z dobrego QR ponad 2k expa :)

Punkty do lvl następnego przeliczam nie w expie ale w QR xD

Czyli jak brakuje mi 50k exp to musze zagrać 30-45 meczy QR.

W 1 dzień to zrobisz jak się uprzesz :)

A najlepszy jest własny skład :D

Masz ogarniętych ludzi na wszystkim zarobisz expa :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Bywalec
Opublikowano

No ale teraz to nie takie łatwe bo ludzie znają campy.

Na kill creeku jest jeszcze jako tako :D

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Specjalista
Opublikowano

Jeżeli dobrze Ci idzie zabijanie to pograj bombing runa

a jeżeli uważasz że dasz rade na tyle się wybronić żeby przenosić złoto w hirde guns to tam graj, tam jest jeden z najlepszych sposobów zarobku

no a jak lubisz pozamulać to FT te nowe

@btw. jak widzę taką nazwę tematu to mnie krew zalewa...

czy combat to jakiś ku*wa metin? lub coś innego tibiopodobnego?

pomogłem? wejdź tu i kliknij: pajacyk.pl

jak nie to też kliknij

Moderatorze!

Codziennie z głodu ginie jeden troll, nie bądź obojętny i już dziś nakarm trolla warnem :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...